Süssünk, főzzünk!
 
 
 
 
					Karamellás tiramisu

	Krémhez:
- 3 tojás
 - 11 dkg porcukor
 - 50 dkg mascarpone
 
	Karamellhez:
- 8 dkg kristálycukor
 - 1 dl habtejszín
 
	Rétegezéshez:
- 15-20 db babapiskóta
 - 1,5 dl kávé
 - 1 doboz Toffifee
 
	A tojásokat egy tálba ütjük, összekeverjük a cukorral, majd vízgőz fölött felmelegítjük.
	Kihűlésig habosítjuk magas fokozaton, majd ha stabilabb krémet kapunk, belekeverjük a mascarponét is.
	Közben az öntethez karamellizáljuk a cukrot, felöntjük a tejszínnel, megvárjuk amíg visszaolvad a karamell és langyosra hűtjük.
	4-5 üvegpoharat előveszünk.
	A Toffifee-t kisebb darabokra vágjuk, de 4-5 szemet tegyünk félre még egészben, mert kell a díszítéshez.
	A babapiskótákat kisebb darabokra törjük, majd enyhén beáztatjuk a kávéba. 
	1-2 darabot teszünk mindegyik pohár aljába, majd teszünk rá a krémből.
	Megszórjuk pár darab Toffifee-vel és csurgatunk rá karamellt. 
	Ismét babapiskóta....
	Így folytatjuk a rétegezést.
	A tetejére rakunk 1-1 szem Toffifee-t és egy kevés karamellt.
