Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemell
- 20 dkg sajt
- 1 tejföl
- 3 ek. liszt
- 2 tojás (vagy 3 kicsi)
- 1 tk. só
- 1 kk. bors
- olaj a sütéshez
A csirkemellet nagyon apróra vágjuk! (ne daráljuk, mert másabb íze lesz)
Egy tálba összekeverjük a tejfölt, tojásokat, hozzáreszeljük a sajtot és beletesszük a fűszereket.
Ebbe forgatjuk bele az apróra vágott csirkemellet.
Jól összedolgozzuk, majd egy serpenyőben kb. ujjnyi olajat melegítünk és 1-1 kanálnyit teszünk a masszából.
Mindkét oldalát pirosra sütjük.
A felesleges olajat papírtörlővel leitatjuk.
Krumplipürével, vagy petrezselymes krumplival nagyon finom fogás!