Hagymás-szalonnás hús

 
Hozzávalók:
  • 7-8 szelet karaj (vagy sertéscomb)
  • 2-3 fej hagyma
  • 2-3 szelet szalonna
  • 1 ek. zsír
  • só, bors, pirospaprika
A karaj szeleteket kiklopfoljuk, majd fűszerezzük, sóval, borssal és pirospaprikával.
A hagymát karikára vágjuk, a szalonna szeleteket bevagdossuk.
 
Egy serpenyőben feltesszük sülni a szalonna szeleteket.
 
 
Ha mindkét oldala szépen megsült, akkor kivesszük egy tálba.
Ha kevés a zsiradék akkor adunk hozzá egy ek. zsírt és ebben sütjük meg a hagymát.
 
Utána ezt is kivesszük és jön a befűszerezett karaj, melynek mindkét oldalát megsütjük.
 
 
Sült burgonyával tálaljuk!
 
Nagyon egyszerű, ízletes és könnyen elkészíthető étel!

Címkék