Hozzávalók:
- egy kisebb darab karaj
- só
- bors
- fokhagyma
- olaj
Zsebekbe:
- sajt
- szalámi
- kolbász
- hagyma
- BÁRMI AMIT SZERETÜNK
A karajt 1,5 centiméterenként bevágjuk, sózzuk, borsozzuk, fokhagymát nyomunk rá, majd belocsoljuk olajjal.
Jól lefedjük és pár órán át, vagy akár 1 éjszakán át pácoljuk.
Egy jénait kizsírozunk, középre tesszük a húst.
A zsebeket megtöltjük.
Majd köré teszünk nagyobb krumpli gerezdeket.
A krumplit sózzuk.
A fűszeres olajat, amiben a hús pácolódott ráöntjük, majd az egész tetejére
még teszünk zsírt is.
1-1,5 dl vizet öntünk rá.
Tetővel lefedve 2 órán át sütjük, majd a tetejét levéve kb. még 30 percig sütjük.