Zsebes karaj

 
Hozzávalók:
  • egy kisebb darab karaj
  • bors
  • fokhagyma
  • olaj
Zsebekbe:
  • sajt
  • szalámi
  • kolbász
  • hagyma  
  • BÁRMI AMIT SZERETÜNK
A karajt 1,5 centiméterenként bevágjuk, sózzuk, borsozzuk,  fokhagymát nyomunk rá, majd belocsoljuk olajjal.
Jól lefedjük és pár órán át, vagy akár 1 éjszakán át pácoljuk.
 
Egy jénait kizsírozunk, középre tesszük a húst. 
 
 
A zsebeket megtöltjük.
 
 
Majd köré teszünk nagyobb krumpli gerezdeket.
A krumplit sózzuk.
 
 
A fűszeres olajat, amiben a hús pácolódott ráöntjük, majd az egész tetejére 
még teszünk zsírt is.
1-1,5 dl vizet öntünk rá.
 
Tetővel lefedve 2 órán át sütjük, majd a tetejét levéve kb. még 30 percig sütjük.
 
 
 
 

Címkék