Hozzávalók:
	- egy kisebb darab karaj
 
	- só
 
	- bors
 
	- fokhagyma
 
	- olaj
 
	Zsebekbe:
	- sajt
 
	- szalámi
 
	- kolbász
 
	- hagyma  
 
	- BÁRMI AMIT SZERETÜNK
 
	A karajt 1,5 centiméterenként bevágjuk, sózzuk, borsozzuk,  fokhagymát nyomunk rá, majd belocsoljuk olajjal.
	Jól lefedjük és pár órán át, vagy akár 1 éjszakán át pácoljuk.
	 
	Egy jénait kizsírozunk, középre tesszük a húst. 
	 
	 
	A zsebeket megtöltjük.
	 
	 
	Majd köré teszünk nagyobb krumpli gerezdeket.
	A krumplit sózzuk.
	 
	 
	A fűszeres olajat, amiben a hús pácolódott ráöntjük, majd az egész tetejére 
	még teszünk zsírt is.
	1-1,5 dl vizet öntünk rá.
	 
	Tetővel lefedve 2 órán át sütjük, majd a tetejét levéve kb. még 30 percig sütjük.