Tepsis csirkemell lecsókolbásszal és krumplival

 
Hozzávalók:
  • zsír
  • 2 nagy fej hagyma
  • 1 darab lecsókolbász (kb. 15-20 dkg)
  • kb. 60-70 dkg csirkemell (de lehet sertéshús is)
  • 1-1,5 kg krumpli
  • csirkefűszersó 
  • olaj
Egy jó nagy tepsit  kizsírozunk. (enyém 30x40 cm)
A két nagy fej hagymát felkarikázzuk és a tepsi aljára tesszük.
Erre jön a kockára vágott csirkemell és a karikára vágott lecsókolbász.
 
 
Megszórjuk a csirkefűszersóval és rátesszük a kockára vágott krumplit.
A krumplit még megszórjuk fűszerpaprikával és egy pici borssal.
 
Olajjal meglocsoljuk, hogy jó szaftos legyen.
Kb. 50-60 percig sütjük. 
Párszor átkavarjuk.
 

Címkék