Karaj savanyú káposztával sütve

 
 
Hozzávalók:
  • 8-10 szelet sertéskaraj
  • fél kg savanyú káposzta
  • kb. 10 szelet bacon
  • 1 darab kolbász
  • 2 alma
  • 2-3 fej vöröshagyma
Az almát és a hagymát duci gerezdekre vágjuk. 
A kolbászt karikázzuk, baconből én szeleteltet veszek.
 
Egy jó nagy tepsi (30x40 cm) aljára  lerakjuk a bacon szalonnát.
A húst sózzuk, borsozzuk, majd a baconre rakjuk.
 
A káposztát a húsra halmozzuk, majd rárakjuk a karikára vágott kolbászt.
Körérakjuk a hagymát és az almát.
 
Sózzuk és olajjal meglocsoljuk.
 
Forró sütőbe tesszük és lassan megsütjük, hogy az ízek jól összeérjenek.
Sütés kb. 45 perc

Címkék