Hozzávalók:
- kb. 12 db palacsinta
- nutella
- 10-12 db babapiskóta
- 2 cs. csokipuding
- 1 dl tej
- rumaroma
Kb. 12 darab palacsintát sütünk.
Nutellával megkenjük és feltekerjük.
Egy csatos kerek tortaformát kibélelünk sütőpapírral (én csak a legaljára tettem).
Az 1 dl tejbe öntünk egy kis rumaromát és ezzel meglocsoljuk a babapiskótát, majd lerakjuk a kerek tortaforma aljára. (Ne áztassuk el!)
Megfőzzük a 2 csomag csokipudingot 9 dl tejjel és 6-7 ek. cukorral!
Ha elkészült a puding, pár perc hűlés után a felét kb. a babapiskótára kenjük.
Utána a feltekert palacsintákat a kör közepétől kiindulva csiga alakban beletesszük.
A maradék pudingot ráöntjük és betesszük a hűtőbe 1-2 órára!
Levesszük a formát és szeleteljük!