Tészta hozzávalói:
	- 50 dkg liszt
 
	- 25 dkg hideg rama
 
	- 5 tojássárgája
 
	- 1 kis pohár tejföl
 
	Dióhab hozzávalói:
	- 3 tojásfehérje
 
	- pár csepp citromlé
 
	- 15 dkg darált dió
 
	- 15 dkg kristálycukor
 
	- 1 vaníliacukor
 
	A lisztet a ramával elmorzsoljuk, hozzáadjuk a tojások sárgáját, a tejfölt és tésztává gyúrjuk.
	30 percre hűtőbe tesszük.
	 
	A tojásfehérjéből pár csepp citromlével habot verünk.
	Hozzáadjuk a cukrot, vaníliát majd a diót.
	 
	A tésztát vékony téglalap alakúra kinyújtjuk, majd pizzavágóval egyforma téglalapra vágjuk. (kb. 9x7 cm)
	A tészta közepére vékony csíkban rátesszük a krémet, majd lazán feltekerjük.
	 
	Sütőpapírra tesszük, közepes fokozaton kb. 8-10 perc alatt megsütjük.
	 
	Porcukorral megszórva tálaljuk.